Profiel

Wieteke van der Ven

Wieteke van der Ven

De afgelopen maanden ben ik op een ontspannen manier aan de slag gegaan met dromen. Fantaseren over ‘later’. Het komende jaar. De komende vijf jaar. Op zoek naar mijn diepste drijfveren. Na twee weken helemaal offline – samen met mijn man en dochter – ben ik eruit. Ik heb helder wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil.

Ik ben enthousiast, gedreven en leef vanuit mijn passie. Mensen triggeren. Hen motiveren en inspireren. Ik ben positief en vol verwachting.  Leef als een doener, maar bloei op als een beheerder [eerst observeren, dan investeren – 7Life Model]. Wacht eerst even af voor ik mij volledig geef.

Tijdens een interview voor Eva magazine wist trainer Jan Mik mij op basis van ons gesprek, mijn website en andere online kanalen aardig goed in te schatten. ‘Ik zou meer extravert zijn dan introvert en meer relatiegericht dan taakgericht. Ik was ietwat overrompeld, maar moest bekennen dat hij mij goed had weten in te schatten. […] En weer wist hij mij te verbazen. Zo vertelde Jan: “Voor jou moet een gesprek niet te afstandelijk blijven, maar eerder harmonieus en enthousiast met een flinke portie humor.”‘ [fragment uit Eva magazine, ‘Vier het leven’ – juni 2015, ‘Geheimenis van de onbenoembare klik’]

Een gedachte over “Profiel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s