Journalist

Operatie Mobilisatie
Sinds april 2013 ben ik werkzaam als freelance redacteur bij Operatie Mobilisatie. Ik schrijf de meest uiteenlopende artikelen voor het magazine OM-nieuws en de website. Daarnaast verricht ik verschillend vertaalwerk en ben ik (mede)verantwoordelijk voor de online uitlatingen van het project Freedom Climb. Sinds 1 juni 2015 heb ik mijn werkzaamheden bij OM neergelegd.

Evangelische Gemeente Harderwijk
In 2012 ben ik samen met drie andere gemeenteleden de uitdaging aangegaan het ‘gemeenteblaadje’ nieuw leven in te blazen. Inmiddels zijn we drie jaar verder en hebben we veel positieve reacties vanuit de gemeente, maar ook daarbuiten mogen ontvangen. In 2015 gebruiken we het magazine om de visie van de gemeente te etaleren.

Freelance
Momenteel ben ik als freelance tekstschrijver actief voor vrouwenmagazine Eva. In het verleden ben ik als freelance communicatieadviseur en redacteur werkzaam geweest voor verschillende projecten binnen kleine organisaties.

Ontwikkelingen
Nu mijn werkzaamheden binnen OM zijn neergelegd zie ik uit naar een nieuwe uitdaging. Ik sta open voor freelance opdrachten, maar ook voor andere kansen binnen de journalistiek, communicatie of onderwijs. Neem gerust contact met mij op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s