Foodie

925349_949843421716925_285470751_n 10895317_788550324532083_2063715114_n

Als ik niet aan het werk ben, sta ik in de keuken – met mijn bakhulpje Sara. Met name ’t weekend is voor mij het moment om een gezond taartje te bakken – al is van echt bakken soms niet eens zo zeer sprake – waar we de hele week nog van kunnen genieten.

#sugarfree

Ik bak/kook (geraffineerde witte) suikervrij. In plaats daarvan maak ik gebruik van agavesiroop, ahornsiroop, kokosbloesemsuiker, dadels of honing. De stevia staat in mijn kast te verstoffen – te bitter.

#tarwevrij #glutenfree
De meeste recepten zijn tarwevrij. Sommige ook vrij van gluten. Als ik toch tarwe gebruik, is het de volkoren variant.

#zuivelvrij
Mijn dochtertje en ik worden ieder najaar geplaagd door eczeem. Om die reden mijden we met name in deze periode zuivel. Gebruiken we toch zuivel, dan nemen we milde magere kwark of (volle of Griekse) yoghurt. In sommige recepten gebruik ik wel roomboter – gewoon, omdat ik het zo lekker vind.

#kokos
Kokosrasp, kokosmeel, kokosolie, kokosbloesemsuiker, kokosmelk. Ik word er gelukkig van. Hoeveel lekkers valt er uit een product te halen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s