Update #10

Oase

Rust. Stilte voor de storm. Na ruim een half jaar gewerkt te hebben als docent Nederlands ben ik vandaag begonnen aan mijn allereerste officiële verlofdag. Zwangerschapsverlof. Nog ongeveer vijf weken en little miss junior #2 komt ons leven verrijken.

Iets later komen zo’n 800 vluchtelingen Harderwijk verrijken. Dit is de aanleiding geweest om in het nieuw uitgekomen Loofblad hier aandacht aan te schenken. De vorige uitgave, uitgekomen in december, is niet online gepubliceerd. In verband met de veiligheid van de zendelingen die in het nummer hun verhaal doen, is besloten die uitgave alleen op papier uit te geven.

De komende periode doe ik rustig aan. Was ik enkele ‘babywasjes’, maak de babykamer gereed en kruip voor wat laatste creatieve uitspattingen achter de naaimachine. Eind juni keer in terug in ‘the real world’, tot die tijd doe ik mijn best zoveel mogelijk op die bekende roze wolk door te brengen. Want blauw zal die in elk geval ditmaal wederom niet zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s